Limitovaná nabídka oddílových doplňků - podzim 2019

Až do 25. září 2019 máte možnost objednat si z limitované nabídky oddílových doplňků. Jedná se o už dříve prodávané čepičky, čelenky, váčky, mikiny a trika s dlouhým rukávem.

Veškeré doplňky by měly být dostupné nejpozději na konci listopadu - předpokládaný termín dodání je koncem října pro mikiny a trička a konec listopadu pro čepice, čelenky a váčky. Pokud tedy někdo pomáháte Ježíškovi s dárky, u nás by to mělo být bez problémů. :-)

Oddílové doplňky uvedené v této nabídce je nutné objednat nejpozději do 25. září 2019 přes objednávkový formulář dostupný zde. Po tomto termínu objednávkový formulář uzavřeme a na základě těchto objednávek objednáme přesný počet kusů každého doplňku. Tyto doplňky nebudou volně v prodeji v průběhu roku, proto s jejich objednávkou neváhejte, pokud o ně máte zájem! Děkujeme za pochopení.

 

Veškeré další oddílové doplňky jsou v prodeji u trenérů před a po trénincích - žlutá oddílová trička prodává pouze trenérka Koutňáková, ostatní doplňky můžete zakoupit u libovolného trenéra. Kompletní nabídku najdete zde.

V případě dalších dotazů ohledně objednávek neváhejte kontaktovat trenérku Martinu Koutňákovu na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.