Výzva na doma - soutěžíme i během karantény

Vytisknout

PRŮBĚŽNĚ AKTUALIZOVÁNO! Na aprílový žertík o soutěžení pomocí virtuální reality snad nikdo z vás neskočil (i když kdo ví, co budoucnost přinese), tuto domácí soutěž už ale myslíme naprosto vážně. Každý pátek zveřejníme novou výzvu, na jejíž splnění budete mít čas až do další neděle (tedy 10 dní). Pokusů můžete mít kolik chcete a nejlepší výkon nám pak zašlete přes Google formulář.

Výzvy budeme vybírat tak, aby bylo možné je plnit i doma v obýváku a všichni jste je tak v pohodě zvládli. Zúčastnit se mohou všichni členové našeho oddílu ve věku 0 - 100 let a pozor, vyhlašujeme také speciální kategorii rodič! Kategorie u našich členů určíme až podle vašeho zájmu - čím více z vás se tedy zúčastní, tím více kategorií bude a tím máte i větší šanci uspět. Zúčastnit se mohou také sourozenci našich členů.

Soutěží se o sladkou odměnu, kterou vám pochopitelně předáme, až to situace umožní. Sladkost získají vždy nejlepší v každé výzvě. A bude důležité se zúčasnit co nejvíce z nich, jelikož získané body z každé výzvy budeme sčítat a na závěr vyhlásíme i celkové vítěze.

Pokud někdo z vás nemá rád sladkosti, nezoufejte. Je možné se domluvit i na slanosti nebo jiné adekvátní odměně, která vás bude motivovat. :-)

Tak makejte a nezapomeňte výsledky včas odeslat. Těšíme se na všechny výkony a nepohrdneme ani fotkami. :-)

 

JEDNOTLIVÉ VÝZVY

#1 Výdrž ve vzporu do 12. 4. 2020 Výsledky disciplíny Celkové pořadí po 1. disciplíně
#2 Hluboký předklon do 19. 4. 2020 Výsledky disciplíny Celkové pořadí po 2. disciplíně
#3 Dřepy za minutu do 26. 4. 2020 Výsledky disciplíny Celkové pořadí po 3. disciplíně
#4 Kliky do maxima do 3. 5. 2020 Výsledky disciplíny Celkové pořadí po 4. disciplíně
#5 Stoj na jedné noze do 10. 5. 2020 Výsledky disciplíny Celkové pořadí po 5. disciplíně
         
         
         
         
         

VÝZVA #1 - VÝDRŽ VE VZPORU

Pozvánku přijalo celkem 18 odvážných a všichni si zaslouží uznání, že se hecli a vydolovali ze sebe maximum. Mezi hochy vítězí v této disciplíně Jáchym Kouba výkonem 4:12 min, mezi dívkami Ema Kroupová (2:18 min) a mezi rodiči Jaroslav Kloupar (3:15 min). Gratulujeme a můžete se těšit na odměnu, kterou vám předáme, jakmile se vrátí tréninky do běžného režimu.


VÝZVA #2 - HLUBOKÝ PŘEDKLON

Ve druhé výzvě se všichni hluboce předkláněli a zapojily se i nové tváře. A výkony také stojí za to! Mezi dívkami zvítězila Adélka Vlachová s předklonem 17 cm pod špičky, mezi hochy byl nejlepší Maty Brettler s předklonem 11 cm pod špičky a mezi rodiči tentokrát zvítězila jeho maminka Markéta Rybová s předklonem 19 cm pod špičky!! Gratulujeme a můžete se těšit na odměnu, kterou vám předáme, jakmile se vrátí tréninky do běžného režimu. Druhá výzva také zamíchala celkovým pořadím, které je aktuálně velmi vyrovnané.


VÝZVA #3 - DŘEPY ZA MINUTU

Ve třetím kole si všichni docela mákli, když zkoušeli maximum dřepů za minutu. Máme radost, že se přidali i další atleti a rodiče. A výkony opět stojí za to! Mezi dívkami zvítězila Viky Zapletalová se 71 dřepy, mezi hochy byl znovu nejlepší Maty Brettler s 68 dřepy a mezi rodiči tentokrát zvítězil Jaroslav Kloupar s 64 dřepy. Gratulujeme a můžete se těšit na odměnu, kterou vám předáme, jakmile se vrátí tréninky do běžného režimu. Celkové pořadí je stále velmi vyrovnané a v další výzvě bude rozhodně o co bojovat. Mezi dívkami vede Kája Židlíková, mezi hochy Maty Brettler a mezi rodiči Vít Kroupa. 

 

VÝZVA #4 - KLIKY DO MAXIMA
Ve čtvrtém kole všichni klikovali a ukázali, že atleti nemají jen silné nohy, ale i ruce. Mezi dívkami zvítězila Jolanka Němcová s 31 kliky, mezi hochy byl nejlepší Vojta Karlík se 42 kliky a mezi rodiči znovu zvítězil Jaroslav Kloupar, který udělal také 42 kliků. Gratulujeme a můžete se těšit na odměnu, kterou vám předáme, jakmile se vrátí tréninky do běžného režimu. Celkové pořadí je stále velmi vyrovnané a v poslední páté výzvě se může pořád ještě změnit. Mezi dívkami vede Kája Židlíková a mezi hochy Maty Brettler, který má ale pouze půl bodu náskok na Jona Koubu. Mezi rodiči drží první místo Vít Kroupa.

 

VÝZVA #5 - STOJ NA JEDNÉ NOZE SE ZAVŘENÝMA OČIMA
V poslední páté výzvě jsme stáli na jedné noze se zavřenýma očima. Děkujeme a gratulujeme všem, kteří se zúčastnili alespoň jedné z výzev. V pátém kole mezi dívkami zvítězila Jolanka Němcová, která vydržela ve stoji 10:03 min, mezi hochy byl nejlepší Jon Kouba s výdrží 5:03 min a mezi rodiči zvítězila Veronika Němcová s výkonem 6:09 min. Gratulujeme a můžete se těšit na odměnu, kterou vám předáme v následujících dnech na tréninku. Na odměny se mohou těšit také výherci předchozích kol a nezapomeneme ani na další, kteří se zapojili, ale nevyhráli.

 

V celkovém pořadí nakonec zvítězila Kája Židlíková před Emčou Kroupovou a Julčou Vinklárkovou. Mezi hochy bere první místo Jon Kouba před bratrem Jáchymem a Matym Brettlerem. Velmi vyrovnaná byla kategorie rodičů a nakonec máme dva vítěze - Jaroslava Kloupara a Petra Koubu. Třetí Vít Kroupa na ně ztratil jediný bod. A také pro vás chystáme odměnu.