Makej, sdílej, soupeř!

V čase, kdy mládež přichází o soutěže, přichází Český atletický svaz s alternativní závodní motivací. Pod heslem: "Makej, sdílej, soupeř!" jsou zde ATLETICKÉ VÝZVY PRO ŽACTVO, zúčastnit se ale mohou i jiné věkové kategorie. Jde o celorepublikovou soutěž, v rámci krajů jsou připraveny (a postupně se budou přidávat) různé atletické výzvy. Ceny z projektu "Jsem atlet" lze získat nejen za výkony, ale také ve fotosoutěži.

Přerováci u toho samozřejmě nemohou chybět, a tak jsme i my pro vás připravili čtyři výzvy. Zúčastnit se ale můžete jakékoliv výzvy v rámci celé republiky, stejně jako té naší se mohou zúčastnit i atleti z jiných klubů. V blízkém okolí se nabízí výzvy v Olomouci, Prostějově, Rýmařově, Šumperku nebo Vyškově. Pokud se zúčastníte výzvy i jinde než v Přerově, dejte nám o tom prosím vědět.

Podrobnější informace k soutěži, všechny výzvy, mapy, odkazy pro zaslání výsledků a také průběžné výsledky z každé lokality najdete ZDE.

POZOR, výzvy byly v termínu 1. - 21. 3. 2021 přerušeny kvůli zpřísněným vládním nařízením!!! Nebojte se ale, nepřijdete o ně, termín trvání je prodloužen až do 4. dubna!

A nejde jen o sportování, současně se můžete zapojit i do fotosoutěže a získat další zajímavé ceny. A my budeme rádi, pokud fotky zašlete na e-mail i nám a nebo na sociálních sítích kromě hashtagu #jsematlet přidáte i #skprerov.

Máte zajímavý nápad na lokalitu a výzvu? Nenechte si jej pro sebe a pošlete jej trenérce Martině Koutňákové (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.). Výzvy se mohou průběžně doplňovat a vy se můžete stát (spolu)autorem jedné z nich.

A ta nejlepší zpráva na závěr - za každý odeslaný výsledek si můžete ve webové klubovně označit další zbrusu nové splněné cvičení. Pokud se rozhodnete za týden své výkony vylepšit a podaří se vám to, samozřejmě můžete výsledky odeslat znovu.

Soutěž trvá do 15. 3. 2021.

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.