Co víš o atletice a SK Přerov?

V aplikaci Kahoot jsme pro vás připravili malou sérií kvízů zaměřených na atletické znalosti. Kvízy jsou určeny především pro přípravku, vyzkoušet si je ale může kdokoliv z našich členů a popř. i jejich sourozenců či rodičů. Všechny kvízy jsou otevřené pro plnění do konce května 2021.


O CO JDE

Za všechny otázky automaticky dostaneš body a po splnění kvízu uvidíš i průběžné výsledky. Důležité je odpovědět hlavně správně, ale rozhoduje také rychlost. Vyber vždy jednu odpověď, která je podle tebe správná. Kvíz se sám vyhodnocuje a hned uvidíš, jestli jsi vybral dobře nebo ne. Pokud je tvá odpověď špatná, zobrazí se ti následně i správná odpověď. Tu si zkus zapamatovat a příště už vše budeš vědět! :-) Na každou odpověď máš čas 1 minutu.

PRAVIDLA:

1) Jako přezdívku si v kvízu nastav své jméno a příjmení - abys ve výsledcích poznal kamarády a oni tebe.

2) Každý kvíz splň pouze jedenkrát!

3) Odpovědi si nikde nehledej, otestuj své znalosti. Když uděláš chybu, nevadí, pouč se z ní!

4) Neraď ostatním.


KDE KVÍZY NAJÍT

Všechny kvízy najdeš v naší webové klubovně a za každý z nich si můžeš označit další splněný úkol do sbírky. Pokud v klubovně ještě nejsi registrován, tak to určitě naprav a přidej se k nám!

Atletický kvíz #1 - První kvíz je zaměřený na tvé vědomosti o atletice. Ale neboj, nejsou to žádné záludnosti a vše bys měl už znát. No a pokud ne, nevadí! (pozn. otázky jsou orientovány na přípravku)

Atletický kvíz #2 - Druhý kvíz prověří, jak bedlivě sleduješ vrcholovou atletiku. Každá otázka se tě bude ptát, jaký atlet nebo atletka je na obrázku. Obrázek se ti ale zobrazí až společně s odpověďmi! V kvízu jsou jak nejlepší čeští, tak světoví atleti a atletky, ale určitě jsi už aspoň o některých z nich slyšel.

Atletický kvíz #3 - Třetí kvíz prověří jak dobře znáš přerovské atlety. Tentokrát je nebudeš poznávat podle obrázku, ale prověříme, co o nich víš. Na obrázku se na ně poté můžeš podívat, abys je třeba poznal, když je potkáš na stadionu. V kvízu jsou aktuální nejúspěšnější přerovští atleti. Pokud sleduješ náš web nebo sociální sítě, bude to pro tebe brnkačka!

Atletický kvíz #4 - Čtvrtý kvíz prověří jak dobře znáš přerovské trenéry. Tentokrát je nebudeš poznávat podle obrázku, ale prověříme, co o nich víš. Na obrázku se na ně poté můžeš podívat, abys je třeba poznal, když je potkáš na stadionu.

Atletický kvíz #5 - Pátý kvíz ještě jednou prověří jak dobře znáš přerovské trenéry. Je jich totiž hodně a do jednoho kvízu se všichni nevešli!

O kvízech řekni i svým kamarádům z oddílu, ať se nás zúčastní co nejvíc! Tak příjemnou zábavu. :-)

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.