Doběhne, doskáče a doháže přípravka na Olympiádu do Tokia?

Letní prázdniny jsou za dveřmi a stejně tak Olympijské hry v Tokiu. Atletika pro děti připravila na prázdniny soutěž pro všechny přípravkové děti z celé České republiky. Na posledním tréninku obdrží všichni mladí sportovci mapku s možností zapisování si kilometrů - naběhaných, naskákaných a naházených, ale také klidně i nachozených na výletech nebo najetých na kole. Cesta do Tokia je dlouhá, vše se počítá!

Zároveň se můžete o své kilometry podělit i s ostatními kamarády z oddílu. Připravili jsme online tabulku, kde můžete den po dni své výkony zapisovat a zároveň se vám vše samo bude počítat.

Víte, že Tokio je z Přerova vzdáleno vzdušnou čarou přesně 8972 kilometrů?

Zvládneme se společně jako oddíl dostat do Tokia včas? Olympijské hry startují už v pátek 23. července a budou trvat do neděle 8. srpna 2021.

Takto vypadá výsledková tabulka. Brzy se snad začne plnit i výkony dalších atletů a atletek. :-)

A jak na to? Jednoduše do prvního sloupce zapíšete své jméno a příjmení a poté každý den, kdy budete provozovat nějakou sportovní aktivitu, zapíšete počet kilometrů do příslušného sloupce. Růžové sloupce vám pak automaticky budou sčítat kilometry za červenec i srpen zvlášť a pak také dohromady za celé prázdniny. Dopisovat můžete samozřejmě i zpětně, třeba každou neděli a nebo po návratu z dovolené. :-)

Jen prosíme, tabulka je volná k úpravám pro každého z vás - dávejte tedy obzvlášť velký pozor, co a kam píšete, ať třeba někomu omylem nesmažete jeho aktivity. A také necestujte časem do budoucnosti jako Koutňa a nezapisujte si nic dopředu, ale až opravdu danou aktivitu splníte!

Těšíme se i na vaše fotky, videa nebo zážitky ze sportovních aktivit, výletů a všeho, co vymyslíte! Buď je můžete zasílat emailem trenérce Martině Koutňákové (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) a nebo je sdílet přímo na sociálních sítích s hashtagem #skprerov.

Všichni, kteří se do prázdninové soutěže zapojí, se mohou těšit v září na drobnou odměnu a certifikát o svém úspěchu! Pořadatelé budou také hodnotit zasílané příspěvky a nejlepší odmění plyšovým Atíkem, maskotem Atletiky pro děti.

PS. Kdo se posledního tréninku nezúčastní, může si i tak kilometry zapisovat online. Kdo by chtěl získat i mapku, napište mi, individuálně se domluvíme.

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.