Celoroční pohár přípravek pokračuje turistickou výzvou

Během února děti z přípravky soutěžily v předklonu. Zrodilo se pár příjemných překvapení, jak moc jsou naši atleti ohební. Zdaleka ne všem se tolik dařilo, nicméně tohle je disciplína, na které může zapracovat opravdu každý. Stačí se jen poctivě a pravidelně protahovat a brzy může každý sklízet ovoce. Třeba i v podobě lepších výkonů v atletických disciplínách, protože ohebnost je základ.

Obecně byly v této disciplíně lepší výkony vidění v kategoriích děvčat. Nejhlubší předklon ze všech dokázaly Laura Hudečková (minipřípravka), Karolína Jordanová a Zuzana Špačková (obě závodní přípravka). Všechny se dostaly 18 cm pod úroveň svých špiček. Mezi hochy byl nejlepší Eliáš Zajíc (atletická školka) s předklonem 16 cm.

Kompletní výsledky této disciplíny jsou k dispozici zde.

Průběžné pořadí CPP je stále velmi vyrovnané. Výsledky po započtení předklonu a také únorové docházky na tréninky jsou dostupné zde.

Březen, za kamna vlezem,

ale až poté, co si zajdeme na výlet či procházku. :-) Ano, hádáte správně, tento měsíc se ponese v duchu jarní turistické výzvy. Úkolem je prostě chodit. :-) A nejlépe více než ostatní. Počítá se jakýkoliv výlet či procházka a kilometry se během celého března budou sčítat dohromady. Samozřejmě čím více kilometrů, tím lépe. V případě shody v počtu kilometrů bude rozhodovat porovnání nejdelšího výletu.

Čas na zasílání turistických aktivit je do neděle 3. dubna, počítají se ale pouze výlety uskutečněné v období 1. - 31. 3. 2022! Podrobnější pravidla k desáté disciplíně CPP najdete zde.

Tak hurá do toho! Těšíme se na všechny příspěvky a třeba i tipy na výlety pro ostatní. :-)

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.