Změna v termínovce - v Přerově bude MČR ve vícebojích!

V Přerově nás čeká významný atletický rok. Na nově zrekonstruovaném stadionu se bude konat celá řada závodů a mezi nimi i o víkendu 22. a 23. května Mistrovství Moravy a Slezska ve vícebojích všech kategorií. To měl být původně vrchol na domácí atletické scéně, ale problémy s pořadatelstvím na pražském Edenu rozjely nové kolo losování o vícebojařské MČR.

Mezi uchazeči o pořadatelství této významné republikové soutěže byl i SK Přerov. Při náročné prezentaci a "soutěži" o MČR náš oddíl uspěl v konkurenci dalších 5 oddílů. Je nám velkou ctí vám oznámit, že od pátku 3. do neděle 6. června se na náš stadion sjedou nejlepší vícebojaři a vícebojařky z celé České republiky! Je to příležitost i pro vás ukázat se na domácí půdě - závodit budou všechny kategorie od mladšího žactva až po dospělé.

Naším velkým želízkem v ohni by mohla být juniorka Gabriela Patalová. V loňském roce vylepšila přerovský rekord v sedmiboji na 4412 bodů a je také majitelkou bronzové medaile z MČR dorostenek právě ve víceboji.

Pokud se nominovat na závody nezvládnete, nezoufejte. Třídenním závodem se pro všechny aktivní rozhodčí a pomocníky rýsuje velká příležitost, jak si vydělat nějakou tu korunu a vylepšit svůj prázdninový rozpočet.

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.