Extrém Race - dětský závod už 27. 9. 2015 !!!

  ONLINE REGISTRACE

Extrémní krosový běh, který se odehrává na nevšedním místě a tím je evropská autokrosová trať Rokle Přerov. 

Závod je určen všem věkovým skupinám a má několik variant se vzdáleností 2,5 km, 7 km nebo 21,5 km. Na trase 21,5 km závodníci nastoupají přes 1000 výškových metrů a čeká je tak intenzivní zážitek v podobě extrémního běhu. Zároveň je pro závodníky připraven i noční sprint na 2,5 km, kdy si stejnou trať proběhnou za nočního svitu a s čelovkami na hlavách. Celý závod je velká výzva pro každého, kdo se chce zúčastnit. Věříme, že ať si závodník zvolí kteroukoliv trať, bude mít požitek z krásné lokality a rozmanité běžecké trati.

Pro muže a ženy se závod koná v sobotu 26. 9. 2015 a neděle 27. 9. 2015 je věnována dětem, které běží na jednodušším okruhu, který jim ale také přinese lehké zvlnění trati. Tratě jsou od 150 m po 2 km a mohou se zúčastnit děti ve věku od 4 do 15 let.

 

Veškeré potřebné informace naleznete na webu www.extremrace.cz a najdete nás také na Facebooku.

 

Těšíme se na všechny fanoušky nejen adrenalinových sportů, ale hlavně na ty, kteří chtějí pokořit výzvy, ke kterým může patřit i Extrém race!

Možná to bude trochu bolet, ale o tom to přece je, no ne?

 

Hlavně se nezapomeň přihlásit!!!

 

Při registraci je možné objednat tričko za zvýhodněnou cenu 200 Kč. Na místě bude k prodeji jen několik kusů za cenu 250 Kč.

 

Extrem race triko

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.