Sportovní den PRECHEZA a.s.

Vytisknout

V sobotu 28. května se spousta pracovníků firmy PRECHEZA a.s., samozřejmě včetně rodinných příslušníků a hlavně ratolestí rozhodla strávit sobotní dopoledne sportem. Ze všech sil se vydali nejen dospělí na tenisových a nohejbalových kurtech „Na Viktorce“, kde byla tato akce zorganizována odboráři firmy PRECHEZA a.s.

Za pěkného počasí se kolem 9 hodiny začaly scházet rodinky s dětmi, kde pro ně bylo přichystáno desítky různých atypických, ale i měřených atletických disciplín. Konkrétně šlo o běžecké disciplíny, zúčastněným byl přichystán startovací blok, kde si mohli vyzkoušet „ostrý“ start (viz foto možná budoucího Usaina Bolta).

Dále bylo k dispozici pískové doskočiště, kde mladší děti z místa a malinko větší i s rozběhem zkoušely své atletické schopnosti ve skoku do dálky. Další disciplínou byl hod míčkem, který je přípravou pro budoucí oštěpaře. V této disciplíně jsme zaevidovali cca 50 sportovců a sportovkyň ve věku od 2 let až do 58 let!!! Výsledky této disciplíny jsou ke stažení v příloze článku. Nadstandardním výkonem se blýskl Dalibor Jehlář, který hodil 61,83 m.

Pěknými výkony se se můžou pochlubit i borci, kteří zaslouží obdiv za to, že si v popoledním čase vyzkoušeli vrh koulí o hmotnosti 7,26kg. Nejlepší hod skončil na 7,20 m a druhý v pořadí se jen těsně nedostal přes sedm metrů (6,98 m).

Celá akce pak byla zakončena cca v 15 hodin v prostorách areálu, kde osobně předával ceny vítězům personální ředitel firmy PRECHEZA a.s. pan Mgr. Tomáš Světnický, MBA.

Věřím, že se podařilo spoluorganizovat výbornou sportovní akci pro děti, mládežníky i samotné pracovníky firmy PRECHEZA a.s a na další spolupráci se za všechny současné členy a hlavně ty budoucí, třeba právě z řad účastníků takových sportovních dnů samozřejmě těšíme.

Za poskytnutí fotografií z atletických disciplín děkujeme paní Okáčové.

Ing. Václav Klvaňa
Předseda atletického oddílu Sportovního klubu Přerov 1908 z.s.

 

Fotogalerie zde

Přílohy:
Download this file (Precheza 2016-05-28.pdf)Hod míčkem - výsledky281 kB