Přerovské kopky - pozvánka

Vytisknout

V sobotu 17. září se uskuteční první ročník trailového závodu na 25 km Přerovské kopky. Heslem závodu je "Chceš-li utíkej, nebo jen jdi - hlavně to nevzdávej. V cíli je každý vítěz!". Do 30. června se navíc můžete přihlašovat za zvýhodněné startovné.
Odkazy: webové stránky závodu, událost na Facebooku

 

Ahoj všichni sportovci, milovníci běhu, nordic walking, pěší turistiky... a také pejskaři, kteří se rádi procházíte se svými čtyřnohými kamarády.


Rozhodl jsem se Vás oslovit a pozvat na 1. ročník trailového závodu okolím Přerova. I když tady nejsou velké kopce jako v Beskydech nebo v Jeseníkách a je tu zdá se jen "rovná placka", tak věřte že i zde, na Hané, lze podávat výkony srovnatelné s hornatými místy. Právě z rovinaté Hané jsem vyšel až na Mont Blanc 4810 m.n.m., na vrchol Elbrusu 5642 m.n.m., a také se dostal na dosah ruky k vrcholu piku Lenina 7 134 m.n.m. na Pamíru. A to vše díky tréninku zde na Hané, kdy "ubíjející" rovina s kopečky typu Švédské šance, s ještě "obdivuhodnější" výškou 298 m.n.m. ve mně posílila morálku, vytrvalost a odhodlání dojít ještě výš a dál...


Oslovte své přátele, známé, muže, ženy, partnery/ky, nebo vezměte své čtyřnohé kamarády a udělejte si výlet v tempu na čas, od startu až do cíle, ochutnejte atmosféru a adrenalin. Tento závod je pro Vás všechny bez ohledu na věk a pohlaví nebo výkonnost.


Věřím, že v tomto závodě si každý přijde na své, i Vy ...
Alexandr (Sasha) Salachov hlavní organizátor