Pojedeme na Kontinentální pohár do Ostravy?

Ostrava bude v příštím roce hostit velký atletický svátek. Ve dnech 8. – 9. září se na vítkovickém stadionu sejdou ti nejlepší světoví atleti k bojům v rámci Kontinentálního poháru. Český atletický svaz při této příležitosti nabízí atletickým oddílům a klubům možnost získat vstupenky na tuto atraktivní atletickou podívanou.

Každý atletický oddíl/klub má možnost získat až 45 vstupenek ZDARMA – určeno pro děti a mládež do osmnácti let plus dva dospělí. Navíc každý účastník dostane při vstupu na stadion funkční tričko vybraného kontinentu. Počet vstupenek pro tyto účely je omezený, proto neváhejte a hlaste se.

Co potřebujeme od vás? Atletický oddíl/klub:
- zajistí dopravu (popřípadě ubytování) účastníků ze svého atletického oddílu/klubu na Kontinentální pohár do Ostravy
- každá oddílová skupina přiveze do Ostravy transparent podporující konkrétní kontinent (parametry transparentu budou upřesněny po přihlášce oddílu/klubu a kontinent bude každému oddílu/klubu náhodně vylosován)
- zájemci musí garantovat počet účastníků do konce listopadu 2017

V případě zájmu ze strany vás, atletů SK Přerov, pojedeme do Ostravy v neděli 9. září 2018.

Všichni zájemci se prosím hlaste obratem zde nebo emailem na martina.koutnakova(zavináč)seznam.cz. Uzávěrka přihlášek je ve čtvrtek 30.11.2017 v 18:00 hodin.

Přihláška je závazná. Můžete případně nahlásit i svého náhradníka. V případě velkého zájmu (nad 43 atletů do 18 let) budou všichni další nahlášení považováni za náhradníky. Kdo se dřív přihlásí, ten dřív nepojede, ale bude mít místo jisté. :-)

Oficiální web Kontinentálního poháru

Přílohy:
Download this file (iaaf-continental-cup-ostrava-2018-timetable.pdf)Časový pořad56 kB

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.