Virtuální běh Michalovem - výsledky

Vytisknout

Během listopadu jsme závodili ve Virtuálním běhu Michalovem. Běhalo se ale doopravdy a virtuální byl proto, že se jednotliví účastníci kvůli opatřením nemohli potkat a každý si trať odběhl individuálně. I přes obtížnější podmínky a chladný konec listopadu se závodu zúčastnilo téměř 60 mladých závodníků a závodnic!

Všichni účastníci od nás obdrží sladkou odměnu - budeme postupně rozdávat na trénincích. Třem nejlepším v každé kategorii náleží také medaile a drobné ceny. O způsobu vyhlášení ještě budeme všechny medailisty informovat.

Nejmladší děti (roč. 2014 a mladší) běžely trasu 355 metrů. Vůbec nejrychlejší byl Mikuláš Kubačka, který dosáhl času 1:41 min. Druhé místo bere Jaroslav Chytil (1:47 min) a třetí David Hnilica (2:06 min). Vítězce mezi dívkami Johanně Vlattenové by její čas stačil i na druhé místo mezi hochy (1:47 min). Pod dvě minuty trať oběhly také Adéla Zemanová (1:52 min) a Valerie Hrabovská (1:59 min).

Kategorie B a C běžely dvojnásobnou trať, tedy 710 metrů. Mezi dívkami B (roč. 2012-2013) zvítězila Laura Chytilová výborným časem 2:44 min. Pod tři minuty běžela také Zuzana Špačková (2:53 min) a třetí místo bere Kateřina Orálková (3:19 min). Čest hochů zachraňuje Patrik Pospíšil, který byl v této kategorii jediným účastníkem (4:07 min).

Karolína Jordanova se sice na stupních vítězů neumístila, ale počasí vyhrála na celé čáře!

Nabitá byla kategorie C dívek (roč. 2010-2011), kde laťku hned zpočátku nasadila vysoko Aneta Školová (2:44 min). Na vítězství myslela ale také Anna Hrazdirová, která závod běžela hned šestkrát a těsně před koncem závodu to dokonce zvládla i dvakrát během jednoho dne! Nakonec jí ale na Školovou přeci jen chyběly 2 sekundy a bere druhé místo. Na třetí pozici se umístila Izabela Mikóczi (3:29 min).

Mezi hochy zvítězil Vojtěch Kříž a také on zaběhl čas 2:44 min. Druhé místo bere Lukáš Kocián (2:53 min) a třetí David Koňařík (3:05 min).

Mladší a starší žactvo běželo dva velké okruhy o celkové délce 1420 m. Mezi dívkami D (roč. 2008-2009) jasně zvítězila Ema Kroupová (5:50 min) před druhou Julií Hrabovskou (6:25 min) a třetí Lucií Maňákovou (6:42 min). Ve stejné kategorii hochů byl nejrychlejší Antonín Kříž (5:40 min). Těsně pod šest minut se dostal i druhý Jonatan Kouba (5:59 min). O třetí místo se dělí Šimon BajcarVítek Přikryl, kterým se povedlo zaběhnout totožný čas (6:26 min).

Na závody jedině v dresu (Jonatan a Jáchym Koubovi)

Mezi nejstaršími dívkami E (roč. 2005-2007) probíhal stejně jako v kat. C rodinný souboj Školová versus Hrazdirová. Dlouho vedla Adéla Školová časem 5:29 min, v posledním dnu ji ale o tři vteřiny překonala Kateřina Hrazdirová a vyrovnala tak skóre na 1:1. Děvčata zřejmě brzy čeká rozhodující štafetový závod. :-) Třetí místo v této kategorii bere Barbora Bürglová (5:59 min).

K té správné závodní náladě pomůže i startovní číslo (Adéla Školová a Ema Kroupová)

K výbornému času se vyburcoval také Lukáš Bednařík, vítěz mezi hochy E (4:56 min). Ve vytrvalostním závodě jsme netradičně mohli vidět (pokud bychom šli náhodou kolem, což se ale většině z nás nepoštěstilo, tak snad tento závodník na běžecké závody ještě cestu najde a uvidíme jej) Matěje Pěčka, který si doběhl pro druhé místo časem 6:18 min. Na třetím místě doběhl Jindřich Kukla (7:25 min).

Mimo soutěž si závod zaběhl také dorostenec Jáchym Kouba a také on dosáhl v sólo závodě pěkného času (4:45 min).

Tak sláva vítězům a čest poraženým! Pevně věříme, že se na dalším závodě budeme moct potkat společně a poměřit síly jak se sluší a patří.


Kompletní výsledky
Fotogalerie