Družstvo přípravkářů přivezlo z Prostějova třetí místo!

Druhým kolem pokračovala ve čtvrtek 24. května krajská soutěž družstev atletických přípravek, tentokrát s podtitulem "Prostějovský Smajlík". Chlapci SK Přerov navázali na úspěch z minulého kola a se ziskem 60,5 bodu opět obsadili třetí místo. Stejná pozice jim patří také v průběžném hodnocení družstev.

 
Štafeta na 4x60 m ve složení Matěj Vylíčil, Šimon Kneisl, Jonáš Kolomazník a Radim Plško oproti prvnímu kolu ubrala celou jednu vteřinu, s časem 37,2 s skončila na druhém místě a dokázala porazit také elitní výběr AK Olomouc. O dílčí vítězství se postaral Jan Majárek v dálce (425 cm), navíc byl ještě sedmý v běhu na 800 m (2:54,40 min) a v běhu na 60 m si šesté místo podělil s Šimonem Kneislem (oba 9,1 s). Kneisl byl šestý také v dálce (373 cm).

Stříbrná štafeta- zleva: Jonik, Šimon, Mates a Radim

 

K dálkařským bodovým žním přispěli také Ondřej Navrátil pátým  (375 cm) a Radim Plško devátým místem (360 cm). Plško skončil v běhu na 60 m těsně pod stupni vítězů (9,0 s), stejně tak Jonáš Kolomazník v hodu tzv. raketkou (34,50 m). Kolomazník bodoval také sedmým místem v hodu kriketovým míčkem (31,81 m). Nebodujícími členy družstva byli Ondřej Budař, Viktor Doležal, Marek Janča, Ondřej Procházka, František Rezek a Vít Ulehla.

 

Mezi děvčaty bodovala pouze Veronika Budařová. V disciplíně zvané žebřík (běh na 15 m přes prkénka tam i zpět) obsadila třetí pozici (8,61 s) a v dálce byla desátá (346 cm). Nebodovaly Ellen Borková, Dominika Hrbková ani Gabriela Patalová. Družstvo se umístilo na deváté pozici a v průběžném pořadí soutěže se dělí o sedmé místo.

Trenérka přípravky Jana "Bedy" Bednaříková se nad výkony svých svěřenců tvářila spokojeně: "Je to super, jsem ráda za všechny výkony. Moc jim to všem přeju a ještě jednou gratuluji."

Závěrečné třetí kolo se koná 7. června v Olomouci, tak držte našim dětem pěsti!

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.