Zatloukalová šestá na MČR 22´

Poslední prázdninový víkend se nesl ve znamení Mistrovství ČR atletů a atletek do 22 let. Do Hodonína odcestovaly také dvě atletky SK Přerov - Barbora Zatloukalová a Jana Tomková. Prvně jmenovaná se představila v oštěpu, kde se každým pokusem zlepšovala až na konečných 33,01 m, které však stačily "pouze" na čtrnácté místo.

V neděli se představila ve své momentálně silnější disciplíně vrhu koulí. Podle nominačního výkonu patřila k adeptkám na medaili, bohužel se ji ale v tomto závodě nedařilo úplně podle představ a výkonem 11,60 m obsadila šesté místo. V letošní sezóně se už několikrát dostala za 12 m, přičemž její osobní maximum je 12,38 m. Připomeňme si také její úspěch z letošního Mistrovství ČR juniorů, kde v této disciplíně obsadila druhé místo.

DSC 0563

Barbora Zatloukalová při letošním halovém MČR

 

Jana Tomková startovala na trati 400 m s překážkami. Závod se jí nadmíru vydařil - i když její čas nestačil na postup do finále, ve svém rozběhu byla druhá a navíc si vylepšila osobní rekord na 68,01 s. V konečném pořadí obsadila jedenácté místo.

 

Výsledky naleznete zde.

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.