Čejnová a Dvorská si vezou osobáky z Prahy

V sobotu 28. listopadu hostila hala PSK Olympu Praha Mezikrajové utkání družstev staršího žactva. V týmu Olomouckého kraje nechyběli ani tři přerovští atleti - Veronika Čejnová, Nikola Dvorská a Adam Bubík.

Výkon Veroniky Čejnové byl více než zdařilý - ziskem 11 bodů se stala nejúspěšnější členkou olomoucké výpravy (nejlepší z olomouckých hochů Jakub Héža získal rovněž 11 bodů) a její jméno najdeme také v první desítce nejlepších bodovaček celého turnaje (na body dosáhlo přes 80 atletek). Pět bodů získala pro své družstvo za šesté místo v běhu na 60 m př., ve kterém si výrazně vylepšila osobní rekord - z únorových 9,40 s stáhla svůj čas na 9,19 s, kterým se zařadila na druhé místo přerovských historických tabulek. Startovala také ve výšce, kde překonala 158 cm a obsadila páté místo.

DSC 0061

Veronika Čejnová (druhá zprava).

Čejnová startovala také ve smíšené štafetě na 6x200 m. Ta se ale výrazněji neprosadila a s časem 2:38,73 min obsadila ve svém rozběhu páté místo.

Na krátkých překážkách jsme mohli vidět také Nikolu Dvorskou, která se také nenechala zahanbit a za svým osobákem zaostala o pouhých 9 setin (10,27 s). Její výkon ale bohužel na body nestačil. Radost si udělala také v dálce, kde si své osobní maximum vylepšila o tři centimetry na 492 cm. Ale i v této disciplíně to bohužel bylo málo, od jednoho bodu za 10. místo ji dělilo ještě dalších 6 cm.

V koulařském sektoru se představil Adam Bubík. Soutěž se mu ale příliš nevydařila, a tak se musel spokojit s výkonem 11,49 m a 21. příčkou.

V konečném zúčtování obsadilo družstvo děvčat 11. pozici se ziskem 16 bodů. Hoši nasbírali celkem 27,5 bodu, což jim vyneslo 9. místo.

 

Kompletní výsledky zde

Fotogalerie zde

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.