Atletické přebory Univerzity Palackého ovládla Balůsková

Ve středu 27. dubna se na Přeborech Univerzity Palackého představily dvě přerovské atletky - Adéla Balůsková a Helena Tomková. Prvně jmenovaná pobrala vše, co se dalo, když vyhrála všechny čtyři disciplíny včetně štafety, předvedla nejlepší ženský atletický výkon a stala se tak i nejúspěšnější atletkou přeborů.

Ve výšce hladce zvítězila, když soutěž zahájila na 140 cm ve chvíli, kdy ostatní závodnice v soutěži již prakticky skončily. Zvyšovalo se po 5 cm a až do 160 cm Kajsa všechny výšky zvládla na poprvé. 165 cm ale už bylo nad její síly. Další prvenství vybojovala ve skoku do dálky - v průběhu soutěže se postupně zlepšovala až na 460 cm. Rychlostní formu Kajsa testovala na hladké čtyřstovce a také zde byla neomylná a brala třetí zlato za výkon 64,47 sekund.

Disciplíně na 4x100 m dominovala také smíšená štafeta, kterou běžela společně s Helenou Tomkovou, Ondřejem Hrazdilem a Dominikem Záleským. V cíli byli o 5 sekund rychleji než nejbližší pronásledovatelé a zapsali si čas 48,17 s. Kromě zlatých medailí jim byl odměnou také dort.

Kompletní výsledky jsou ke stažení v příloze. Na fotogalerii se můžete podívat zde.

Přílohy:
Download this file (20160427_Prebory UP_Olomouc.pdf)Přebory UP - výsledky648 kB

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.