Bubíková a Kolomazník vezou z Mistrovství ČR veteránů čtyři medaile!

O uplynulém víkendu měli přerovští atleti napilno. Celý víkend se v Táboře konalo domácí mistrovství mužů a žen, kde náš oddíl velmi zdařile reprezentovaly Helena Tomková a Adéla Balůsková. Jak se jim dařilo si můžete přečíst zde. Kromě tohoto šampionátu se ale v sobotu ve Svitavách konalo také Mistrovství ČR veteránů - své dva zástupce jsme měli ve vrhačských disciplínách. Startovala Stanislava Bubíková a Pavel Kolomazník a oba dva si vedli více než dobře, když dosáhli hned čtyřikrát na stupně vítězů!

Kompletní sadu medailí si ze Svitav odvezla Stanislava Bubíková. Tu nejcennější, zlatou, vybojovala v hodu diskem ve skvělém výkonu 30,92 m, kterým zároveň o 29 cm vylepšila svůj vlastní přerovský rekord v kategorii M45 (do 50 let)! Daleko od rekordu nebyla ani ve vrhu koulí - výkonem 9,93 m za ním zaostala o pouhých 7 cm a získala stříbrnou medaili. Svou sbírku Stanislava zkompletovala v hodu 10 kg břemenem, když hodila 8,75 metru.

V soutěži mužů se blýskl Pavel Kolomazník, když se mezi diskaři prosadil druhým místem v solidním výkonu 38,53 m. Další skvělý výkon přidal ve vrhu koulí - 12,86 m více než sedmikilogramovým náčiním totiž znamená další posunutí jeho vlastního přerovského rekordu v kategorii M40 (do 45 let)! Medaile v této disciplíně ale visely ve Svitavách až za hranicí 13 metrů, a tak bral Kolomazník čtvrté místo. Představil se také v hodu břemenem, které vážilo 15,88 kg. Hod dlouhý 11,56 m znamenal páté místo.

Kompletní výsledky zde (ve výsledcích je chybně uvedená váha břemena mužů)

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.