Extrém Race - extrémní trať, extrémní zážitky

extrem race logoDruhý ročník extrémního krosového běhu odstartuje už v sobotu 24. září na nevšedním místě - evropské autokrosové trati Rokle Přerov. Závod je určen všem věkovým skupinám a má několik variant se vzdáleností: sprint 2,5 km, medium 7 km, extrém 21,5 km nebo noční extrém 2,5 km. Na trase 21,5 km závodníci nastoupají přes 1000 výškových metrů a čeká je tak nevšední zážitek v podobě extrémního běhu. Diváky čeká zajímavá podívaná a nebude chybět ani dětský EXTRÉM o délce 1 km.

Při registraci a platbě do 20. září navíc nabízíme zvýhodněnou cenu startovného. Další zajímavé slevy jsou připraveny také pro účastníky letošních ročníků závodů Author Šela Marathon, Mamut Man, Mamut Tour, Mamut Bike, Nadační běh Mamut nebo Podlesácká destíka - všichni tito mohou využít slevy 50 % na aktuální cenu startovného. Podrobnosti zde.

A pro ty, kterým je i 50 % málo, máme ještě jednu nabídku - sdílej tento příspěvek veřejně na svém profilu na Facebooku a pokud budeš mezi 3 vylosovanými, máš od nás startovné zdarma na libovolný závod, který budeme v roce 2016 nebo 2017 pořádat.

 

Podívejte se také na video z loňského ročníku!

 

MY tam budeme. A TY?

Užitečné odkazy: web, online registrace, Facebook

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.