Kašpařík o víkendu dosáhl dvakrát na "bednu"

Vytisknout

Prodloužený víkend pojmul Tomáš Kašpařík běžecky. Nejprve v pátek startoval na domácím Běhu 17. listopadu na devět kilometrů, kde v kat. B doběhl na šestém místě (36:34 min). Hned další den zvolil poměrně náročný závod Morkovské podzimní běh a v neděli rovinatou trasu v Července.

"Na Běhu 17. listopadu se mi moc nedařilo, neběželo se mi nejlépe. Příjemnější byl sobotní Morkovské podzimní běh, kterého jsem se zúčastnil již podruhé. Jedná se o krosovou trať převážně lesem s náročným výběhem na Kleštěnec a táhlým seběhem lesními a polními cestami zpět do Morkovic. Běžcům přálo i slunečné počasí. V neděli pak tři rovinaté okruhy v okolí Červenky, část po rozblácené pěšině," shrnul své víkendové snažení běžec.

Tomáš Kašpařík (číslo 67) na Běhu Červenkou.

V Morkovicích se běželo 11 500 metrů a Kašpařík dosáhl času 49:24 minuty. V kategorii nad 40 let obsadil skvělé druhé místo a celkově doběhl čtvrtý. Rovněž čtvrté místo bral v neděli na Běhu Červenkou, kde absolvoval 10,9 kilometru. Výkonem 44:50 min navíc s přehledem zvítězil ve své kategorii B.

Kompletní výsledky obou závodů jsou ke stažení v příloze.