Podzimní soustředění 2023

Podzimní prázdniny se kvapem blíží, a tak i my plánujeme tradiční podzimní soustředění. Tentokrát už pro ročníky 2012 a starší! Horní věková hranice není omezená, rádi uvidíme i zkušené atlety. :-) Letos se soustředění uskuteční v termínu 23. - 29. 10. 2023.

Po loňské úspěšné premiéře se opět vracíme do kraje běžcům zaslíbeného, plného skvělých běžeckých terénů, lesních stezek, výhledů na Beskydy a v neposlední řadě také s možnostmi dalšího sportovního vyžití - minuty strávené u basketbalového koše, na beachvolejbalovém hřišti a nebo u ping-pongového stolu jsme loni už ani nepočítali.

Kromě zábavy :-) nás čeká dvoufázový atletický trénink se zaměřením na rozvoj obecné vytrvalosti, ale také hry, strečink a posilování. Určitě se nemají čeho bát ani mladší, ani starší ročníky. Prostě do Palkovic by měl zamířit každý současný, bývalý i budoucí svěřenec p. Kolomazníka. :-)

Podrobnější informace najdete v příloze a také ve svých emailových schránkách. Vyplněné přihlášky odevzdávejte svým trenérům co nejdříve, nejpozději však do pátku 6. 10. 2023. Do stejného termínu je nutné také uhradit poplatek za soustředění - tento termín prosím respektujte! Přednostně budou akceptovány přihlášky aktivních závodníků, při naplnění kapacity mají přednost dříve přihlášení. Přihlášky ostatních zájemců budou akceptovány pouze v případě nenaplnění kapacity soustředění aktivními závodníky.

V případě jakýchkoliv dotazů ohledně soustředění se neváhejte obrátit na trenérku Martinu Koutňákovou (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

Těšíme se na vás u autobusu už za 53 dní! ❤

Trenéři
Bedy, Koutňa, Jonáš a Víťa :-)

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.