Skvělé vystoupení našich mladých atletů na Hradčanských vlnkách

Tradiční Hradčanské vlnky se letos konaly za krásného počasí v sobotu 14. října. Účast si nenechalo ujít ani 23 mladých atletů a atletek SK Přerov. A dařilo se, dohromady posbírali 10 umístění na stupních vítězů!

Žádného zástupce jsme neměli v kategorii nejmladších dětí narozených 2020 a později ani v žákovských kategoriích. Ale ve všech přípravkových to naše děti neskutečně rozjely. V kategorii prďo dětí (roč. 2018-2019) se z vítězství radovala Natálka Skácelová a třetí byla Eliška Janáková. Také mezi hochy se na stupně vítězů prodrali dva naši zástupci - zvítězil Filda Zaoral a bronz bral Ben Hudeček. Kromě nich ale startovaly i další děti z našich skupin atletických školek - Adélka Krejčíková, Davča Mohapl, Eda Pospíšil a Zdeneček Dohnal.

Dvě zlata do SK Přerov putovala také v kategoriích malo dívek a malo hochů (roč. 2016-2017). Zasloužili se o něj Sofča Skácelová a Seba Tomeček. Druhý doběhl Vaša Klakurka a účast si nenechal ujít ani Dareček Dohnal.

V kategorii nejmladších dívek (roč. 2014-2015) zvítězila Laurinka Hudečková a mezi hochy doběhl třetí Kuba Zaoral. Startovali také Zuzka Hamerská, Anettka Bubiková a Domča Chalupecký.

V nejstarší přípravce (roč. 2012-2013) brala stříbro Kája Čespivová. Statečně bojovali také Julinka Darebníčková, Lucka Kocová, Adélka Mohaplová, Pepča Stískalová a Ondra Horáček.

Kompletní výsledky dětských závodů jsou ke stažení v příloze.

A zatímco přes den bylo pěkně, navečer se zatáhlo a lilo. Své o tom mohou povědět Jáchym a Jonatan Koubovi, kteří startovali na Night Run v Olomouci. Ve štafetě na 2x5 km vybojovali skvělé první místo. Jejich výsledný čas byl 38:37 min.

Pěkné počasí ještě v Olomouci stihly děti na svých závodech. Náročnou sobotu měly Natálka a Sofča Skácelovy, které startovaly v Hradčanech i Olomouci. Sofinka doběhla v kat. do 8 let čtvrtá, Natálka osmnáctá. V její kategorii do 6 let startovalo osm desítek závodnic!

Kompletní výsledky zde

Běžecký program pak pokračoval také v neděli v Grymově. V závodu na 5 km se prosadil Marek Svoboda, který doběhl třetí v kat. do 39 let i celkově (16:14 min). V kat. 40-49 let bral stříbro Petr Kučera (16:58 min), pátý doběhl Tomáš Novák (18:07 min), osmý Marek Beňa (18:50 min), šestnáctý Zdeněk Doležal (20:32 min) a sedmnáctý Jiří Skřeček (20:37 min).

V kat. 50-59 let těsně unikly stupně vítězů Čestmíru Horákovi (19:55 min). Na devátém místě doběhl Petr Punge (21:22 min).

Kompletní výsledky zde

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.