Pozvánka: Sokolský běh republiky v Přerově

Na sváteční sobotu 28. října je připraven další ročník Sokolského běhu republiky. Novinkou letošního roku jsou ambasadoři závodu. Ambasadorkou hlavního závodu v Přerově je tenistka Linda Nosková a ambasadory krátkého závodu pro děti a dospělé jsou kluci ze švihadlové skupiny Švihej.

První závod na 3 km začne ve 12:30 a je otevřen samostatně pro děti a samostatně pro dospělé. Druhý závod na 10 km je hlavní a je určen pro všechny věkové kategorie. Start hlavního závodu je v celé republice stejný a to ve 14:00. Startovné je jednotné pro dospělé 350 Kč, pro děti do závodu na 3 km 150 Kč. Po celou dobu závodu bude připraveno občerstvení (pro závodníky je drobné občerstvení v ceně startovného) a skákací hrad pro děti. Součástí vyhlášení bude, stejně jako v loňském roce, soutěž o ceny startovních čísel. Konec všech registrací je 24. 10. 2023.

Více informací k závodu najdete zde. Doporučujeme sledovat také facebookové stránky T.J. Sokol Přerov, Sokolský běh republiky a Instagram sokolprerov, kde naleznete aktuální informace, včetně složení startovních balíčků, informací o končících registracích atd.

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.