Jakubíček i Balůsková jsou ve formě

V sobotu 15. února se v olomoucké hale utkali o tituly krajských přeborníků muži, ženy, juniorstvo a dorost. Již tradičně slabší účast oproti žákovským kategoriím získaná umístění sice mírně degraduje, nicméně ani počet účastníků, který se ve většině disciplínách dal spočítat na několika prstech jedné ruky, nikterak nesnižuje kvalitu některých výkonů našich závodníků.

Jakubicek

Dorostencům vévodil Rostislav Mališka na šedesátce hladké (7,51 s) i s překážkami (8,77 s). Druhý doběhl mezi půlkaři junior Jan Jakubíček (ilustrační foto) v čase 2:26,85 min, kterým si vylepšil halový osobní rekord a uvážíme-li, jak zrádné dokáží být prudké zatáčky olomoucké haly, máme se jistě na co těšit na dráze. Jakubíček potrénoval také na blížící se oddílové víceboje a v tyči překonal laťku ve výšce rovné dva metry.

 

Osobní rekordy si vylepšily i obě překážkářky a obě vyhrály svou kategorii- jak žena Adéla Balůsková (9,55 s), tak juniorka Barbora Mandátová (10,76 s). Mandátová se velice těsně přiblížila i ke svému osobáku na hladké šedesátce, ale o setinku za ním zaostala (9,01 s) a byla druhá, stejně jako v dálce (433 cm).

Balůsková se představila ještě v dalších třech skokanských disciplínách. Podruhé v životě v dálce předvedla výkon začínající pětkou (500 cm) a k osobáku se přiblížila také ve výšce (162 cm). Dobře se jí vedlo i v tyči, kde překonala 220 cm.

 

 

Kompletní výsledky

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.