Velká cena vytrvalců Olomouckého kraje zamíří v příštím roce do Přerova hned třikrát

Celkem 57 závodů, tedy o jeden více než letos, obsahuje zbrusu nová termínovka Velké ceny vytrvalců Olomouckého kraje pro rok 2017. Atletický oddíl SK Přerov bude pořádat hned tři závody. Kromě tradičního květnového Nadačního běhu Mamut a také Běhu 17. listopadu přibude v roce 2017 novinka - Ledňáček s Best4Run. Kromě těchto tří běžeckých klání uspořádá náš oddíl ještě několik dalších významnějších závodů.

Mezi dlouholeté stálice bezesporu patří Přerovský pětiboj a Memoriál Jaroslava Králíka ve sprinterském trojboji, který se již tradičně koná vždy na prvního máje. Pro mnohé atlety je to startovací závod na dráze. Ještě o něco dříve, předběžně v sobotu 25. března, poměří své síly děti a mládež na Jarním běhu. O měsíc později (27. dubna) pak čeká děti do 11 let kvalifikační kolo Čokoládové tretry, které v Přerově hostíme už potřetí.

Další významná klání v Přerově proběhnou až na podzim - o přízeň sportovců se utká v sobotu 30. září náročný běžecký závod Extrém Race se Svatováclavskými víceboji, které proběhnou ve čtvrtek 28. září.

Vraťme se ale ještě po časové ose zpět, a sice do března, kdy v Olomouci proběhnou o nic méně tradiční Halové oddílové víceboje, které nejsou určené pouze vícebojařům, nýbrž v rámci rozvoje všestrannosti všem.

Pro aktuální informace nepřestávejte sledovat náš web! :-)

Nepřehlédněte

           

 

     

 

 pokyny k odjezdum

 

 Dres na cestách

© 2010-2024 Atletika SK Přerov. Všechna práva vyhrazena.